Beklager, men jobber med ny side.

 

Kontakt oss pr. epost: vs@vs.no

 

eller ring oss p� telefon: 52 71 71 60

 

 

Vi har levert Sorbothane s�ler til det norske marked i mer enn 30 �r.

 

 

Mvh.

John Nordb�

Daglig leder

Visco Sport AS

Fagerlandsvegen 84

5551� Auklandshamn

Siden lanseringen sin prestisjetunge motehus i mid1800s, Louis Vuitton vret utforme prmie Louis Vuitton vesker, håndvesker, lommebøker og solbriller som selges på sine overdådige butikker av . Verden Hvis du er blant en av LV er mer elite kunder, er den eneste grnse for Louis Vuitton samlingen din fantasi. Designer bestiller en begrenset mngde av spesialbestillinger for sine mest wellheeled beskyttere. Louis Vuitton tar sine egne bestillinger på alvor, noe som er grunnen til at de har en egen avdeling for dem på deres hovedkvarter i Paris, Frankrike.

  P en gitt r, er ca 600 egendefinerte bestillinger gjennomført av Louis Vuitton verksted. Her er bare noen av de bemrkelsesvrdige specialrequest elementer som har blitt laget siden selskapet starte ut :

  ? En stor sekstende makeup koffert, designet for et japansk Kabuki artist

  ? En tilpasset koffert, bygget for et Saudi prins

  ? To tilpasset iPod EVENT, designet den legendariske designeren Karl Lagerfeld

  ? Novelty Louis Vuitton veskene er laget for å mulberry bayswater; huse minibar og backgammon st

  ? En polstret Louis Vuitton bag designet for å bære en bursdagskake

  ? En ekstra lang Louis Vuitton koffert for reiser i et 19. århundre italienske oppdag prøvde på vei ut på en afrikansk ekspedisjon

  ? En tilpasset te hendelsen, maharaja av Baronda

  ? En tilpasset frerens bag fra 1920-tallet, laget for å passe i midten av et reservehjul

  Hvilken nytte selskapet mottar fra fuldfre disse srlige bestillinger? Lederen for srlige bestillinger avdeling bemrker at egendefinerte bestillinger bidrar til å øke prestisjen og eksklusivitet av merkevaren, samtidig som vi holder sine foretrukne kundene fornøyde. Kommisjonen om disse ekstravagante elementer skaper også god reklame for selskapet.

  For wellheeled individer som har nø mulberry norge;dvendigheter midler, Louis Vuitton skape en rekke spesielle ordne elementer, selv om de har visse krav. Selskapet vil kun provisjon elementer som eksemplifiserer den ånd som motehuset ble grunnlagt for å lage de fineste reiseartikler for destruksjon. Hvis du bestiller noe annet overflate no hndtaske mulberry veske, reise bag, veske, smykker sak, eller solbriller, det kan ikke bli godkjent for bygging. I ett scenario, var en klient prøver å bestille en tilpasset Louis Vuitton kiste, en anmodning som var til slutt ngtet.

  Når du plasserer en spesiell rekkefølge for en Louis Vuitton reise element, noe gr Enhver Louis Vuitton butikken godtar srlige bestillinger, selv om de må være godkjent av srlige bestillinger avdelingen fr de kan behandles. Tilpassede elementer kan ta opptil seks måneder for å bli ferdig. Mens du venter på ditt produkt, vil selskapet holde deg informert om fremdriften ved å legge ut bilder på hvert trinn. Alle elementer i den egendefinerte samling vil ha en unik ls nummer. Du vil selv være i stand til å gå inn i Louis Vuitton verksted for å hamre på den siste sm.

  Tilpassede elementer vanligvis starter på ca $ 2900 og kan lett lbe inn titusenvis av dollar. Prisene varierer basert på tidsbruk og materialer krves. For ca $ 21 000 kan du bestille et deluxe kiste laget innlagt ibenholt og lønnetre med en jevn lderetui.

  Den største fordelen ved å bestille en unik Louis Vuitton hndtaske eller reiseveske er at du vet for et faktum at produktet er oneofakind. Du kan være trygg på at du aldri vil se den samme posen andre steder.mulberry vesker pris
mulberry lily
mulberry oslo
mulberry bag